bloggen är som sagt inte på topp

Hejsan, har nyss ätir fruckost. Usch jag mår inte så bra idag..
Men men, juste Vican jag MÅSTE prata med dig! Bloggen är inte på topp nu men jag kan ju berätta lite iaf vad som ahr hänt dom hära dagarna. I tisdags så åkte jag och några brudar in till norrtälje, och så var vi i min brors lägenhet. Jag hade skiitkul verkligen, men vissa saker ångrar jag. Sen så ska jag berätta att Crannard mår bra, trotsar väldigt mkt nu asså. Men snart går det över också. Juste hoppgrupperna har kommit ut, och jag hamnade med c-ponnysar, men dom har bytt så jag ska vara med den innan. juste jag har köpt en ny mobil(vilket verkligen behövdes) En HTC wildfire, och den är skitbra tycker jag. Sen så tror jag inget speciellt har hänt.

FAN

FAN FAN FAN va jag har ställt till det.

Du var en vän som fanns där i alla lägen, som alltid ställde upp. Nu känns det som allt vi har byggt upp har förstörts, och det är MITT fel. Jag har hela tiden tänkt att jag får göra vad jag vill mitt liv mina val. Men sanningen är den att jag har inte tänkt så mycket, har bara velat glömma allt runt mig. Jag tänkte inte att jag skulle mista en av dom finaste vännerna i värden. Sen så har jag inte mått så jävla bra på sista tiden( du vet nog vrf) men gud va jag vill spola tillbaka i tiden och ändra allt som är gjort till ogjort. En sak är säker iallafall att du kommer ALLTID finnas i mitt hjärta, och jag ska försöka bättra mig. Jag kommer alltid älska dig och det vet jag, även fast du är sur på mig...

dagen

Hejsan !
Idag vaknade jag halv två av att pappa väckte mig-.-. Sen städade jag lite i mitt rum, då camilla henrik och Alvin ska sova där inne. Sen har jag gått en promenad med Crannard, då han har sprängt staketet så ville se att allt var bra med han. Sen hoppa jag i en duch , hälsade på Henrik och Camilla. Sen så åt vi, och jag fick en julklapp,födelsdagspresent. Jag fick 500kr. Så nu har jag 4700kr :D skiiitglad. Har inte gjort något annat typ. Ebba kommer snart till mig, myysiiiiigt vi har inte träffats på ett tag. Men måste gå och ringa Olivia puuusss

min diamant

-Jag älskar dig!

(jag vet att jag är knallröd i ansiktet, då jag frös så mkt. Min klädsel där är också inge bra, men bilden betyder mkt för mig! )

fin låt

åå underbar låt

julen är slut

Nu är det inte julafton längre :(


Men om ett år är det julafton igen ;)


bilder på tomtebloss










'


hoppas ni alla har haft en bra jul!


Alla paket öppna

Nu har vi öppnat alla paket, och jag är nöjd. Imorgon ska jag troligen åka och shopa, kläder! Har nu lite mer pengar. Men jag vet inte fall jag ska köpa en mobil också.. Juste min syster var dum och tryckte en mums mums i mit ansikte. Usch va jag lacka ! Men ni får ha en trevlig jul allihoppa!
PUSS TILL ER ALLA !


Pitbull - Hey Baby (Drop It To The Floor)

kalle anka, julmat

Nu så har vi kollat på kalle anka och ätit julmat. Ärligt talat så tycker jag det inte är så speciellt med julmat lixom. Det  jag äter på julbordet är köttbullar och potatis, och det är ju ingen speciell mat. Snart så ska vi antagligen öppna paket, eller ja jag vet facktiskt inte.  Ni får ha en fortsätt trevlig dag så åtekommer jag senare.




rihanna-only girl in the world

God jul allihoppa!

Hejsan !
Idag är det julafton, fan va najs. Jag vaknade kl.12.00 och då ringer Ronja och frågar om jag kan rida med henne och vara tomtenisse, så det va jag. Lånade hennes häst Vimpan, skitmysigt var det. Vi kanske kommer rida ikväll också. Sen efter det så gick jag och gav Crannard en puss, ska gå en promenad med han sen. Nu måste jag skynde mig för Kalle Anka har börjat. Hoppas ni har en grym julafton !


Godnatt

Snart så ska jag nog sova, elr?
jag vet facktiskt inte, eller jag måste vila ut ..
Aja GODNATT !



Bruno Mars- Just the way you are   Det är verkigen en jättebra låt, att somna till desutom.

HATAR FALSKA VÄNNER

Bara så att ni vet så hatar jag äcliga falska vänner! Som går och säger massor av saker men står fan inte för något av det. Tyvär så har jag vissa såna så kallade vänner! Aja ni vet vilka ni är !


GOD JUL





hoppas att ni har varit snälla i år så ni får många paket av tomten

snart julafton

Tjo!
Jag har precis spelat bingolotto vilket gick åt helvete. Jag tycker att det är jäävligt tråkigt att spela bingolotto men på något vis är det en tradition, för att jag älskade det när jag var liten. Tänk det är 10min kvar till julafton, det ska bli kul. Idag tog vi in granen och klädde den fin. Dock var det ingen fin gran, men det är stämningen som räknas. Jag är även glad då jag fick 1500kr av mamma och pappa idag, skitkul. De är bääst!
Idag så har jag ridit Diamantur och Crannard, gick bra med Diamantur men med Crannard gick det inte bra. Avbröt då han hade jättemkt träningsvärk så han var lite stel. Ska kolla imorron fall han forttfarande är stel, annars ska vi rida och bara ha det mysigt på julafton. Ska även fixa en liten tårta till han som julklapp, sen kommer jag troligen köpa massor på mellandagsrean till han. Jag fotade inte hästarna något idag för att jag inte hann, men det kommer lite bilder jag fotade på tomteblåss idag..


FAN nu när jag ska lägga in dom så hittar jag inte sladden, aja bilderna kommer imorrn. Hoppas jag..

bingolotto

just nu- bingolotto :)


dagens planering

hej hej !
Nu så är kl. 00.34, så jag kan börja att skriva dagens planering. Och juste jag har precis städat, duktiga jag.

*fixa lite i min garderob
*sova
*fota lite
*rida diamantur ut
*lunch fodra
*värma mig
* rida crannard dressyr på banan
*göra allt jag har lust med

IMORGON ÄR DET JULAFTON!

Men jag kommer antagligen inte blogga något mer inatt så ja säger godnatt

..

..

tummen upp

Just det läs min blogg, för jag tror jag kommer att blogga mkt på lovet. Ska fota skitmkt iaf :)

Jul

Tänk att det är jul snart. Jag tänker facktiskt inte så mkt på det längre, men det är ju alltid kul.
Vad tycker ni om julen?
bjuder på några bilder ifrån igår..


känns som om att alla missförstår mig hela tiden.. :(


jag kommer alltid att älska dig,

Jag saknar dig facktiskt! </3


Tjobre

Tjo!
Jag har int bloggat på ett tag då jag har kännt att jag har haft annat att tänka på. För det första så kanske många är besvikna på mig, men det är såhär att jag kan inte ändra på mig. Mitt liv, mina val. Just nu så är jag facktiskt jävligt glad och så. Crannard har stått i fyra dagar, och nu så rider jag igång han igen. Just det igår slutade vi skolan och fick jullov vilket är SKÖNT och vi fick våra betyg. Jag är facktiskt nöjd med mina, då jag lika gärna kunde få ig i det mesta då jag har skitit i plugget väldigt mkt. Nästa år så ska jag kanske börja plugga, haha fast det säger jag jämt. Jag fick iaf 2vg 1ig och resten g. Det här blev ett väldigt rörigt inlägg men jag har ju inte bloggat på ett tag. Just det jag har fyllt år också 
Bara för att ni är grymma, och jag fick en grym kväll i fredags. ( ful bild på mig)

Jag är inte den personen jag var för ett år sen, jag förändras varje dag. Om ett år kanske jag är som jag var förut, men somsagt det är mitt liv.

ett inlägg iaf

kommer nu ett inlägg men somsagt så kommer jag inte blogga så mycket lika ofta på ett tag!

Fredags:
Det var en väldigt lugn dag.. På kvällen var det hoppträning och det gick väll bra. Han hade inte gått lika mycket innan och så då det inte har varit bra underlag och sviinkallt och sen så har jag pluggat. Men han skötte sig bra, drog bara lite mer som han inte har gjort på ett tag. Det var en övning då det först var ett kryss och sen ett galoppsprång till en trippen. Vi hade väldigt mycket problem med att komma rätt på krysset då han inte är så säker och jag kunnde inte riktigt hålla i han, men på trippeln var han jättefin. I slutet så hoppade vi trippeln på 110 och grejen var den att vi snubbland typ n på första och trippeln bara flög han över. Värdens bästa ponny <3

Lördag
Va en väldigt lung dag, vi tänkte åka till anexet men vi bestämmde att göra det på söndag ist. (asså jag och Ebba)

Söndag:
Red jag en halvtimme på banan, han var väldigt spänd en i slutet blev han jättefin i galoppen. Men i traven var han forttfarande lite spänd. Sen så åkte jag och Ebba in till anexet vilket jag tyckte var ganske kul. Det var väldigt mcyket folk när det var pause men ja när det inte var det var det as bra. Tyckte dock inte det fanns så mycket, det var väll en liten besvikelse. Köpte iaf ett schabrak, en sadelgjord och ett innetäcke. Bussresan hem var skiitkul jag och Ebba flummade ganska mycket, men säger inga detaljer då jag bara skämmer ut mig då .

Måndag
kommer inte ihåg något


Musik


Tisdag
kommer inte ihåg något

Onsdags
Det var så jävla kuuul i skolan. Jag, Maja och Jessica gömmde oss i ett föråd när vi hade gympa, sen så satt vi kvar där. Och det var några som skvallrade och då kolla hon men hon såg oss inte. Sen så hämtar hon måd(?) och Katarina klättrar och letar efter oss. HAHA tillslut hitta hon oss, så hon skulle ringa våra föräldrar så fick dom komma och hämta oss. HAHA kärring, men vi blev tyvär inte hemmskickade då dom ändrade på det i sista sekund. HAH hon sa att vi kunnde vara döda oc fått syrebrist och att vi inte skulle kunna komma ut och det fanns ingen täckning där(som det fanns). HAHa tycker det bara var PATETISKT av dom!

 


RSS 2.0