teamma.blogg.se

nu så kan ni följa min och majas blogg!
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se
www.teamma.blogg.se www.teamma.blogg.se

PUSSS


ofc man är med


Sååklart man är med!


hoppas ni förstår

Snart så är min och majas blogg halvfärdig, dock så ska vi fixa den i framtiden! Förlåt för alla mina korta och ointressanta inlägg, ska bättras!

rekord

idag så har jag haft besökrekord, 162 unika besökare och 366 sidvisningar! Hoppas ni hänger kvar till min och Majas nya blogg!

roslagscupen - anmält

Jag har anmält mig nu på en tävlin v. 26 på söndagen, det är roslagscupen! Först är en vanlig clear round Ld, sen Lc med omhoppning. Är jättetaggad faktiskt, det är ju 1vecka och 2 dagar kvar ;)

Dagens ridpass

Idag red jag Crannard på banan, han var superfin. Mjukade upp han ordentligt och jobbade på att han skulle ta min galoppfattning vilket funkade super. Han sura några gånger men nu vet jag hur jag ska komma åt han, det är inte som på vanliga hästar att man ska bli sur och sen sköter han sig. Man måste alltid vara smartare gör han så så gör jag så osv. Gick kanon och jag var riktigt nöjd faktiskt, grymt!


longering och ridning

Hej hej!
Igår så longerade jag alltså Crannard, gick kanon. Ibland så fick han ryck och skulle sparka och bocka men det gick oftast kanonbra. Ska snart börja tömköra han, det ska bli kul. Efter det så red jag på Diamantur , han var pigg , glad och envis. Typ ville kasta av mig, och där satt jag barbacka liksom. Sen drog han in på ängen och börja bocka, sötnos. Men i slutet fick jag en jättefin galopp och han jobba helt rätt.

glad blir jag!

oj oj!
Jag har aldrig haft några besökare, och nu börjar det lukta besökrekord. Dock så är det massa reklam på bloggen som massa kommenterar men är glad iallafall! Just nu har jag 59besökare och dagen har inte ens gått och jag har inte gjort några serrilösa inlägg. Men vi får hoppas att jag får besökrekord idag faktiskt! Skulle vara kul!

nya läsare kanske?

oj oj, ska nu kolla igenom kommentarerna, när jag logga in hade jag 35 nya !

ändrade planer

Ändrade planer!
Han har vilat så mycket nu så jag tänker longera han, och inte kräva så mycket. Diamantur tror jag att jag ska konditionsträna, vet inte riktigt.

skriver av mig lite !

Ibland så vill jag bara glömma, glömma allt som har vart! Den här bloggen och alexandrasvardag är bloggar som jag har massor minnen på. Vissa minnen vill jag aldrig glömma vissa minnen vill jag egentligen glömma.  Jag vet att jag inte får glömma minnerna även fast det är lättast så, för jag får inte glömma alla glada stunder.Nu så har jag det kanske mycket bättre på många sätt, en ponny jag vill kämpa med, vänner som betyder så sjukt mycket. Men jag har kommit i en period då jag bara tänker på allt, hur det skulle vart fall jag gjorde så osv. Hur mitt liv skulle sätt ut idag helt enkelt om jag hade gjort lite ändringar. Jag tänker så varje dag. Fast egentligen är jag supernöjd med allt just nu, och jag har inte vart såhär glad förutHela mitt liv har förändras så sjukt mycket, och jag är verkligen glad över det. Jag vill egentligen så jävla mycket med allting, och just nu så ligger allt mitt fokus på ridningen. Självklart är jag med kompisar också, men jag tar nu Crannard före allt. Ridningen är något jag kommer kämpa för, det är verkligen glöden i mig. Jag försöker så mycket med min ponny, allt går framåt bara att det ibland går lite saktare. Jag älskar min ponny över allt och jag kommer kämpa och kämpa med han! Han kommer alltid gå i första hand, han är den som alltid gör mig glad.

Vilodag för Crannard

Idag så ska Crannard få vila för att han gick så pass bra igår, ska kanske ta och rykta han ordentligt. Sen så kanske det blir att jag rider Diamantur , vi får se! ´

Det var faktiskt väldigt fint väder idag!


Crannard och jag!

Crannard och jag utvecklas hela tiden, det kanske inte känns som det men det är faktiskt så. Nu på sista veckorna känns det som det mesta har börjat gå lite bakåt, men så är inte läget. Han har blivit tvungen att börja jobba nu och då blir han förbannad. Han har alltid vart en lat häst som Lollo tror har haft lätt liv och inte stött på lite motgångar. Så direkt om något är jobbigt börjar han försöka hitta alla utvägar. När jag vinner över han och han fattar att han inte kan komma undan på det sättet prövar han något nytt. Det kanske ibland ser väldigt studsigt ut och att han inte lyssnar men det är av anledningen att jag har hittat knapparna och vet hur jag ska jobba han. När han ger sig och kämpar på så går han som en klocka, en dröm att rida. Just nu försöker vi att utnyttja hans dumheter till lite olika rörelser. Som igår när han blev skitförbanan och börja studsa och jag bara höll kvar i han och han började göra dom första piaffstegen, dom som kolla sa att han blir skitsnygg när han blir arg. Vi har inte börjat på piaff än, men han började själv när han blir sur. Sen så är det väldigt viktigt att man inte kräver något han inte klarar, utan man ska begära lite mer varje gång.

Här var en liten beskrivning hur vi ligger till och så, vi går framåt hela tiden även om det inte alltid känns så!

mitt charmtroll!


Lektionen för Lollo igår !

Hej hej!
Fan va jag är sämst på att blogga, men känns som om jag vill börja om och det kommer jag ju göra...

Igår red jag iallafall lektion för Lollo och det gick bra, han bråkade och så och hotar att stegra, bockar iväg osv. Fick många tips hur jag ska komma åt han och i slutet var han riktigt fin, även om han sura så blev han tydligen riktigt snygg. Haha när han blev sur fick vi tydligen dom första stegen i piaff. Men allt gick bra, vi övade på slutor och mycket galoppfattningar. Väldigt nöjd med ridpasset!

Sen så sa hon att hon alltid har sett att han har väldigt stort humör, hon har sett det sen första gången hon såg han. Men hon tycker även att det är dom som är roligast och det ska jag hålla med om facktiskt! Sen så sa hon att han har så lätt för sig så vi bara kommer kunna dansa fram i framtiden!

Måste säga att Lollo är bäst, hon har hjälpt mig med allt och det går bara framåt. Tänkte även berätta lite mer om hur jag och Crannard ligger till i ett inlägg idag..

alexandra

Jag ska faktiskt komma med lite åsikts inlägg så håll utsik!

min älskling , vi kämpar på!

Hej hej!
Ursäkta för min dåliga uppdatering, igår var jag nämligen med Matilda, Borak och Amanda. Vi badade bara typ, men kom hem kl.02.00 och råka väka mamma. Sorry..
Aja idag så har jag och Matilda inte gjort så mycket, typ kollat på film och bara tagit det lungt. Sen körde jag hem henne men moppen och gick ut och red.
Jag red ut och det gick åt helvete först, pappa hängde med mig en bit då gick de bättre. Han var super pigg och red inte så långt. Red in på banan och började jobba lite lätt, och han var mycket bättre idag inte lika surskallig. Sen så har jag ett lite skarpare bett, han känndes väldig med mig. Gick lite över lod och så, så jag satt på han vanligt och han jobbade helt korrekt i rätt form. Superskönt att han började lyssna och va med mig hela tiden, grymt kul att rida när han är glad.

något som saknas?

Yey statestiken är ännu bättre idag, hur kommer det sig ? :)
något som önskas här i bloggen skulle vara kanonkul om ni kan lämna en kommentar !

.........

Nu ska jag nog hitta på något, troligen träffa en kompis. Så därav uppdateringen!

ridpasset

Nu har jag precis ridit, gick åt helvete.
Började med att skritta fram som vanlig och så, sen började jag trava. Skulle bara vända över ridbanan och han försökte kassta av mig. Så jag hoppade av och longera ett tag, det gick väll inte så bra i början men han gav upp till slut. ( Pappa hjälpte) Sen så hoppa jag upp, var väll lite surig och så men mycket bättre lyssnade bra och hängde med mig och lyssnade. Gick bättre mot slutet iallafall men aldrig bra han var småsurig hela tiden. Jag hoppas att han snart ska sluta sura för det är ens inte kul och rida när han håller på så. Men vi får kämpa vidare..

SNÄLLA BEHÖVER HJÄLP

okej, nu är det såhär att jag och min kompis Maja ska skapa en blogg, kan vi få hjälp men något namn? vad våran blogg ska heta, allt är typ upptaget -.-

Regn regn och regn!

Hej hej!
Statestiken är någolunda bra ändå för jag har tyvär inte bloggat något idag. Men det har helt enkelt vart av anledningen att jag har vart med min kompis Matilda och nu har hon åkt hem. Vi kanske ska träffas ikväll vi får se, men bloggen ska uppdateras idag.
Idag så skulle jag ner till Crannard och fixa lite, och han var hur pigg som helst. Sprang runt och sparka och var lite halv-vild. Iag blir det nog att ta sig ut i regnet och rida, ska prova ett annat bett så får vi se hur det funkar. Hoppas ni stannar kvar, för det är verkligen kul att få nya besökare som förhoppningsvis kommer att följa min och min kompis blogg.
Puss sööötisar!

Hmm vart tog sommarn vägen?

Igår

Igår så red jag på banan och jag kan direkt utesluta att han har haft träningsverk. Han var likadan idag och höll på, han testar mig mycket nu. Det tog ungefär 40min innan han började ge efter lite, sen efter 10min till gick han bra. Han gick dock och sparka, en gång på den översta plankan på staketet men jättemycket kraft. Tycker det inte är kul att han sparkar där också för han kan ju lika gärna sparka emellan och fastna. Men han bråkade lite men gick mycket bättre och jag " vann" över han.
Sen efter det red jag Diamantur och jag blev direkt på jättebra humör. Han var pigg och glad , är väll för han mår helt bra i kroppen nu. Jättekul och han tyckte det var lika kul han men, nöjd som bara den med han.
Diamantur på bild

HAPPYFACE

Nu börjar det bli lite fler besökare på bloggen, kul. Men hoppas ni stannar tills jag och min kompis skapar en tillsammans. Följ gärna mig på bloglovin också, om ni vill förstårs.

Gästblogga?

Någon som är sugen på att gästblogga här så får jag göra det på deras blogg? Skulle vara kul!

kameran på lagning :/

Min kamera har vi lämnat på lagning igen tråkigt nog, den funkade inte att lägga in bilder. Men sen när jag får tillbaka den så ska det nog inte vara några fel på den! Fast en sak är säker, lånar inte ut den mer till min syrra...

Crannard !

Saker ni kanske inte vet om Crannard!
*Han är envis som fan, verkligen en ponny.
*Han skriker väldigt mycket
*Han älskar att äta pinnar, tar nästan det före gräs.
*Han har grymt lätt för sig att lära, fall jag gör rätt.
*Han försöker alltid komma undan när han jobbar ordentligt.
*Han är väldigt skygg, orolig för nya människor, oftast blir han bakskygg.
*Han är väldigt social.
*Han visar direkt om något är fel, te.x som träningsverk.
*Han är väldigt känslig, går kanon om man gör exakt rätt men annars blir han sur.

Onödigt inlägg kanske. Det var nog det jag kom på nu iallafall!


VARNING: rörigt inlägg ! :)


Hej hej !
Förlåt om jag inte har bloggat men har haft lite annat att göra. Sen så ska jag och en kompis dra igång en blogg och då kommer jag uppdatera jävligt bra. Men jag red iallafall lektion för Lollo i måndags och hon hittade direkt problemet, jag måste få bak mina armar. Har inte tänkt så mycket på det men när jag direkt tog bak dom så slutade han bocka i galoppen, hästen är ryttarens spegel... Och fyfan vi fick till mycket på den lektionen och shit vilken ponny jag fick, han arbetade så sjukt mycket. Sjukt nöjd var jag med ridpasset! I Tisdags så red jag ut med min syrra, han blev stark och bara drog men fick egenom lite i slutet. Sen i Onsdags så red jag på banan han var helt knäpp, gick inte frammåt och bara snurra drog , stegra, bocka osv. Så vi tog och longerade han och han försökte bocka lite och drog iväg ibland annars gick det bra. Sen hoppa jag upp, han höll på likadant men tillslut började han lyssna och då gav jag mig. Vi är nästan säkra på att han har lite träningsverk och då blir han totalt knäpp. För när jag fick han och jobbade han lite och sen nästa dagen försökte han bara kassta av mig och det beror på att han får lite träningsverk. Men nu iallafall så har han fått stått ett tag, eller Torsdag och Fredag. Så idag blir det ett ridpass, tror det blir på banan fall inte mamma vill rida ut med mig. Vi får helt enkelt se! Hoppas alla där ute har en bra start på sommarlovet, och ursäkta för det otroligt röriga inlägget :)
mitt allt, varje gång jag kommer och gosar med dig i hagen är sån otrolig känsla. Så go och snäll <3

Svar på kommentar!

Svarar här direkt, så det blir lättare att se ;)

Vilken söt ponny i headern, vad är det för ras? :D
Det är en Irlänsk Connemara, han är en sötnos :)


Gårdagens ridpass


Hej hej!
Igår red jag på banan och hade ställt fram ett studs. I början så var han super pigg när jag red fram och inte lyssnade, sen när vi kom mot studset så laddade han och i sista sekund tvärstanna. Troligen för att han tyckte det såg läskigt ut med studs för han har inte hoppat det på länge. Sen kom jag igen då hoppa han första sen tönta sig och vägra. Så jag hoppade av och la ner ena sinan på bommarna. Då hoppa han, väldigt spänt men vi kom över alla, hoppade några gånger åt båda hållen. Sen satt pappa upp dom igen och jag kom, han hoppade bra då. Någon gång slog han i och då hoppa ja igen och då lyfte han ordentligt. Sen satt jag upp det lite högre, och tog det en gång och han hoppade superbra. Sen skrittade jag av ute och skritta upp för en lång stor backe. Jag fick ut allt som jag ville av ridpasset, att han skulle bli extra försiktig med benen och dra upp dom ordentligt. Han blev riktigt kvick i benen, nästa gång jag hoppar tror jag att jag även då tar studs men på böjt spår. Jättenöjd med han och tillslut kunde jag göra vanliga galoppfattningar och han lyssna direkt utan att bli sur.

Mitt allt!

avslöjar

Hej hej!
Jag kan redan nu avslöja att jag har planer med en kompis, ang bloggandet. Så kanske inte är bästa bloggningen nu men jag lovar er att det kommer bli bra!

åsiktsinlägg

Något jag har tänkt på ...
Att dom flesta barnen följer sina föräldrars fotspår, fall deras föräldrar rider gör oftast barnen det också. Om föräldrarna är extremt tävlingsmänniskor smittar det offtast av sig på barnen. Det är så nästan med allt, det är faktiskt oftast föräldrarna som "formar" oss. Det är många barn som blir väldigt pressade av sina föräldrar osv. Jag tror faktiskt att föräldrarna påverkar alla barn mer än man egentligen kan tänka sig. Det är egentligen samma sak vart man bor och är uppväxt, landet, stan osv. Fall jag tänkter efter i min sitvation så skulle jag kanske inte ridit om inte mina föräldrar har/är intresserade av hästar. Men mamma och pappa har alltid velat att jag bara ska ha kul och på det sättet har jag gått min egna väg. Dom vill ju såklart att jag ska utvecklas men det viktigaste att jag har kul med hästen. Jag har faktiskt gått min egna väg lite också, mamma håller på min islandshästar och jag håller på med hoppning. Självklart skulle mamma tycka det var roligare om vi höll på med samma ridning, men det är mitt val. Hon och pappa hänger alltid med mig på tävlingar och är intresserade ändå, dom tycker det är kul att se mig glad. Dom håller på och försöker lära sig om hoppning avstånd och det gör mig väldigt glad, att mina föräldrar är intresserade av det jag håller på med. Det blev ett rörigt inlägg men ni kanske fattar vad jag menar, man påverkas nog mycket av sina föräldrar med samtidigt så väljer vissa en liten egen väg.

Även vilken häst man rider, så ska man ha kul när man rider. Annars är det ingen mening...

bada snart

hej hej!
Fan va fint väder idag, shiit nu är det verkligen sommar. Ska snart dra ner och bada, mysigt. Crannard ska jag rida sent/senare ikväll och bara skritta och ha mysigt. Älskar att rida på kvällarna och bara mysa, och sista gångerna har jag kunnat rida ut utan att han drar hem. Sen så funderar jag på hänga med mamma på tävling imorgon och filma, men ja får se.
Knäppis hundarna ska självklart få hänga med!

Dagens träning

Idag så red jag lektion för Lollo. Har vart osäker på Crannard den sista tiden då man inte kan fatta galopp utan att han har bockat, så hon skulle kolla lite. Gick jättebra och hon tyckte han hede blivit mycket finare i kroppen, så det är alltid kul att höra. Vi skulle först fatta en vanlig galoppfattning men han vägra så då fick ja ställa mig i lätt sits och låta han rulla in i galoppen. Direkt när jag tar i han och samtidigt håller om börjar han bocka, och tillslut satt jag mig ner lite och jobba. Hon sa att hon skulle bli chockad om dom hittar fel på han( vi ska kolla igenom han) men att det är bra om vi ändå gör det. Hon sa också att det är han som har ett jävla humör och försöker smita på alla sett och blir skitförbannad nu när han måste arbeta. Så han blir kallad prinsen på ärten nu. Men han gick jättebra i slutet och jag har fått lite läxor till måndag. Imorgon blir det en mysig tur ut i skogen och bara ta det lungt.
Något som jag är jättenoge med är att alltid kolla upp han fall han inte är som vanligt. Varje gång han gör nått så vill jag kolla upp han. Men det är för att jag älskar min prins och jag skulle få så sjukt dåligt sammvete om jag satt och arbeta han och han har jätteont. Men ibland så kanske det blir lite till överdrift men jag vill alltid han det bästa, och jag försöker göra allt för att han ska få det så bra som möjligt!

Någon som vill ha en blogg med mig?

Något jag har funderat på är att jag vill skapa en mer serriös hästblogg med någon kompis. Någon man känner som man kan göra mer inlägg och så. Har tänkt på det ett bra tag, men vet inte vem som skulle vilja?
Skulle verkligen vilja det, för det skulle vara så kul. Mycket bättre uppdatering skulle det bli också för då uppdaterar båda lite ibland. Skulle verkligen vara kul, och speciellt någon på samma nivå.
så snälla fall någon där ute vill skapa en blogg med mig, så kommentera jag blir bara glad!


Tävling sundby

Hej hej!
Det har varit mycket nu på senaste tiden men nu fick ja sommarlov så nu borde jag kunna uppdatera. Jag har inte berättat om tävlingen en men kan ju göra det nu.
Framridningen/Framhoppningen
Det var väldigt trångt speciellt när man skulle hoppa och det var jättedåligt underlag på vissa ställen. Dom varnade innan som tur var. Hoppade därför inte så mycket, eller typ 2 språng på krysset, 2 på räcket och ett på oxern. Det är väll egentligen så mycket jag brukar hoppa men tänkte värma upp han ordentligt för att jag bara skulle tävla en klass. När vi var inne i ridhuset så var han väldigt spänd och tyckte lite allt möjligt var läskigt. Ettan kom vi jättebra på han hoppa jättebra, tvåan också. Sen trean så hoppa han men blev rädd så han rev och kasta sig efter hindret men det gick jättebra på 4an sen. Sen kom vi på 5an blev lite konstligt språng lite snäv kurva till 6an och jag han inte räta ut han så han vägra. Mitt fel helt, sen så var de hindret vid dörren så han ville antagligen ut och jag fick inte igång han sen. Så vi vägrade ut oss, tyvär va det mitt fel men sånt händer antar jag. Han kändes bra, men vi ska komma igång igen ordentligt med hoppningen och få rutin. Tyvär är det inga tävlingar nu vilket är synd för han behöver rutin.
( Sen så har han verkligen bra och dåliga dagar, men idag kändes det bättre och det var helt mitt fel)

Heidi tävlade somsagt också där, hon vägrade ut sig först på första eller andra hindret. Men hon gjorde omstart och kom runt med fyra fel. ! :)


t'vling

Vet ni Heidi tävla på sundby idag, dock så kunde ja ju inte se då hon tävlar första klassen och det är så mycket starter. Men det gick jättebra ett pet på sista hindret. Nu så ska jag börja fixa lite saker och sen dra iväg. PUSS på er

Min prins är pigg!

Hej hej!
Behandlingen i Onsdags gick bra, han hade något i bakknät och därför har han gått utåt ställt med rumpan inåt hela tiden. Skönt att det är fixat, har kännt att det har varit något litet sen ja köpte han men ändå har jag försökt rida loss det. Men somsagt nu är han behandlad och det ska bli kul och se skillnad, men hans hjärna måste ju också ställa om sig. Nu ska vi smörja han med gröngröt och ge han nypon(pulver) som tydligen skulle vara bra. Annars mår han nog utmärkt, haha han är super pigg.
Som idag när jag gick med hästarna till ängen och han helt plötsligt flyger upp i luften och springer rakt på Diamantur. Det var bara att gå hem, svårt att hålla i två hästar när en är lite halv-tokig. Sen så sprang han brevid mig hela tiden också, haha han är sööt. Imorgon ska jag försöka rida på morgonen och sen tvätta han så han är fin tills söndag.
Min prins, mitt allt!

Heidi har det TOPPEN!

Vet ni en sak..
Att jag är sjukt glad att Heidi hamnade där hon hamna, hon kunde nog inte fått det mycket bättre. Ser ut att vara en jätteduktig tjej som verkligen gillar henne. Man ser hur mycket dom har utvecklas och det är kanonkul. Dom jobbar på och det ger mycket framsteg hela tiden ser jag, jättekul. Snackar väldigt ofta med henne på facebook och allt flyter på. Så glad att jag gjorde beslutet och hon verkligen hamnade på rätt ställe och dom är skitfina tillsammans. Men självklart saknar jag Heidi ibland för hon är totalt grym men det funkade riktigt inte här. Hon var inte snäll mot dom andra i hagen så det blev ju problem sen har vi för mycket skog i hagarna och hon gjorde illa sig hela tiden. Nu har hon det verkligen toppen, det har vart lite bråk i hagen har jag hört och gjort illa sig någon gång. Men hon värkar trivas där hon är och det är så himmla kul!
en bild från förra året tror jag, när hennes syrra rider :)

jag älskar dig, bara dig!!Lextons och min saga , del 1!

Lexton och min historia - del 1
Jag kan ju börja med min första helt egna ponny, bara min ponny! Jag kommer ihåg allt som om det var igår. Familjen satt och kollade på hästhoppning på tv och av någon anledning blev jag skitsur på mina föräldrar. Jag gick och la mig i mitt rum och surade medans jag hörde att telefon ringde. Mamma svara och jag hörde att hon sa att hon skulle snacka med mig om saken så jag blev jättenyfiken. Mamma sa inget innan hon hade snackat med pappa. Tillslut kom dom in och berätta att min kusin fråga om jag villa köpa (4kr) hennes b-ponny som hon hade växt ur. Jag hade innan inte tyckt det var så kul med ridningen och vi var inne ett tag på att köpa en lite c-ponny en läromästare inom hoppning för jag fick intresse. Men det blev inte av. Men direkt när dom fråga mig om Lexton så sa jag direkt att jag ville ha han jag blev överlycklig. Han hade jag lånat flera gånger av min kusin och jag var totalt förälskad i han.

Jag och pappa gick och snacka med min kusins mamma och så, jag var överlycklig och ville bara ha honom. Han var då utlånad till några i Riala som vi även kände. Pappa var lite osäker på om han ville eller om vi skulle köpa en annan, för han hade haft fång flera gånger. Men vi åkte och kollade på honom och han såg helt förjävlig ut i hovarna och kunde inte gå utan att korsa med benen. Pappa och mamma snackade nog mycket om det och tillslut beslutade dom att vi skulle ha han!
Efter några veckor hämtade vi han och jag hade köpt massa gulliga saker för jag var så glad. Pappa satt på han special skor med sula och massor och efter några dagar blev han direkt mycket bättre. Jag red mest ut med min mamma och min syster för jag var inte så ruttinerad.
Vi började tillslut rida lite mer serriöst och mamma hjälpte mig på banan och vi hoppade lite små hinder. Efter ett tag skulle jag vara med på någon liten hopptävling på roo och det gick ju inte som väntat. Vi kom knappt över framhoppningshindrerna och inne på banan tror jag att vi vägra ut oss på 3an.
Jag var ju väldigt nybörjare och han hade inte tävlat nått innan och ville nog helt enkelt inte. Men det gjorde inte så mycket jag var ändå kär i den ponnyn och så stolt hela tiden över han.
Tiden gick och vi fick bara bättre förtroende för varandra och han var min läromästare som hjälpte mig med allt. Jag började även växa ur lilla b-ponnyn och det reslulterade till att jag red han lite mindre..
fortsättning följer...


Här är en bild jag kanske hade haft han någon/några år och red med min kusin på ängen. Då var han pigg och ville bara resa sig! På bilden ser ni att ja börja växa ur skitponnyn!

kommande inlägg..

Hej hej !
Hade tänkt att slänga in en liten historia om några hästar jag har haft, tänker börja med mina egna men sen kanske även ridskoleponnysar. Kommer dela upp i några delar så de inte blir så mycket. Men vissa kanske det inte blir mer än en del!

tävling, man kan ju alltid försöka!


RSS 2.0