bloggpaus

Ibland så orkar jag inte med allt som är runt mig och just nu så har jag en sån tid. Pallar inte blogg pallar fan inte något längre. Jag är inte lika glad längre, har ett fejkat smile hela tiden. Välkommen till min verklighet.
Bloggar när jag känner för det nu så gör jag inte det, och det kan bara ta någon dag,vecka,månad,år jag har facktiskt ingen anning

ps: fall jag är grinig mot er mina kompisar alltså så är det inte mot er det blir bara så ibland.

Crannard jag älskar dig <3

kommer inlägg ikväll

Tjobre, ikväll så skriver jag vad jag har gjort dom här dagarna jag inte har bloggat!
PUSS

godmorgon

Hej hej ! nu är jag pigg, gick och la mig tio igår värkligen jätteskönt. Sitter nu och äter fruckost och ska snart åka till bussen, sen så är det skola. Sen så ska jag vara med Crannard och sen åka på hoppträning läääääääääääängtar ! :D

så mycket plugg nu

Som ni antagligen ser så har jag inte bloggat på ett tag. Men jag lever det har bara varit massor plugg nu fixa alla rester och så. Nu så är det väldigt mycket snö ute vilket jag tycker är myyysigt. Idag så red jag lektion på Crannard för Lena för att Racha var sjuk, det gick sådär han var VÄÄLDIGT pigg. Haha men han skötte sig bra ändå, och imorgon så är det hoppträning det ska bli skiiitkul ! :D
Nu så ska jag duscha, plugga, kolla på tv, och sen fixa lite saker.
PUSS

Skrutt jag saknar dig <3

Dagens låt


Black Eyed Peas - the time

Bilder från igår-jag älskar dig killen !

bilder ifrån idag

Dagens ridpass!
Gick skitbra verkligen. Traven blev han jättefin i och galoppen, serriöst fyfan va han gick i kort och samlad galopp har aldrig ridit han så. Han var grymt fiiin verkligen. Men i början så skulle jag skritta fram ute, det ända han gjorde var att vända och resa sig, så fick hoppa av sen och så red jag helt på banan.

Bilder ifrån idag

- Jag älskar dig killen <3

vad vill ni se?

Bara en fråga vilken blogg tyckte ni avr bäst? där jag skrev bäst och så elr ser ut bäst.
alexandrasvardag.webblogg.se eller den här alexxandrran.blogg.se
En till fråga, vad vill ni se jag ska nog ut och fota nu lite så blir det bilder men vad mer? snälla hjälp mig så att det inte slutar som den andra bloggen.
Tacksam för svar! :D

planering

hejsan jag la alddrig in någon planering igår, orkade inte. Idag så ska jag rida på banan, tror att jag ska jobba väldigt mycket låg form, tempoväxlingar, och han ska lyssna på mig. Är facktiskt jävligt taggad för ridpasset idag. Jag ska även planera in 2veckor som han kommer få vila och ta det lungt, tycker att han förtjänar det då han är ung och alltid varit arbetsvillig och allt har gått väldigt bra. Ååå idag när jag vakna tänkte jag på Orcus, så tråkigt att jag inte tävlade han i helgen. Men som tur är så har jag värdens bästa Crannard och han gör mig ALLTID glad i alla sitvationer.

Sen så är våran katt halt, har jätteont i benet men det värkar ha blivit bättre idag så vi får vänta och se.
somsagt så kommer planeringen ändras, men här är så jag tror det kommer bli.

ridpasset

hejsan :D
Idag så red jag ut, han var sjukt pigg och taggad. Red inte så långt då det hade börjat bli mörkt. Han vände och ville resa sig för han såg några snöhögar, han totalt vägrade så det slutade med att jag fick hoppa av och leda förbi han. Sen så tacktar han alltid i skritten när vi går hemmåt så då tänkte jag skritta av på banan. Han vägrade gå in dit, så jag fick vara grymt bestämt och blev grymt arg, och då gick han in. Skrittade något varv och sen tillbaka till stallet. Imorgon så blir det nog ett långt dressyrpass och träna, eller kanske inte så långt men iaf ett serriöst dressyrpass. Kan ju skriva en planering redan nu för veckan, den kommer nog ikväll.
Nu så ska jag se på Vem kan slå filip och fredrik.

Just det jag fotade lite snabbt på Crannard idag, bilder kommer.

dagens låt

Snart är klockan tolv så jag slänger in en dagens låt innan det blir en ny dag. Det blir jay i idol när han sköng i fredags, han var grym!

älskar dig

Jag älskar dig <3

tävlingen

Idag
Skulle ju somsagt ha Orcus, men det hade blivit något fel så jag skulle ha Amy ist. Fan jag blev väldigt besviken och den ända anledningen egentligen att jag skulle vara med på tävlingen var ju för att jag har saknat Orcus. Kännde mig väldigt besviken, men lena sa att jag skulle få hoppa han någon annan dag, så vi får iaf hoppas. Kännde mig inte så glad men men iaf så hoppade jag Amy hon var inte min typ nånstans. Känndes sjukt konstigt, gillade henne inte alls. Serriöst jag har inte ridit någon tråkigare häst, men man lär ju sig av att rida olika hästar vilket är bra. Fick iafall en vägran men det var mitt fel.

Nu ska jag lägga mig och bara ligga och kolla på tv och ta det lungt :D
Fan att jag inte fick hoppa Orcus jag saknar ju han så mkt så det gör ont <3


dagens ridpass


Red han på banan idag, tänkte inte ställa några höga krav alls. Han kanske har träningsverk och behöver gå avslappnat och i en låg form. Skritten känndes bra, lite stel men ingen fara. Han drog med mig i traven så när han började dra lite så stanande jag han och ryggade. Efter några gånger så skärpte han sig och mjuknade drog inte iväg, men han gick inte i en lungt tempo heller. Krävde inte det av han för att han ska få sträcka ut och bara att han går avslappnat och i lågform så kan han få trava på. Gick bra så jag avbröt och skrittade av på ängen. Efter så myste jag och bortade jag på Crannard.
Imorgon så ska jag tävla ridskoleponnyn Orcus mot skånsta, jag har tävlat han väldigt mycket förut och han har tagit en del av mitt hjärta. Den ponnyn kan jag inte släppa, blev så glad när ridskolechefen frågade ifall jag ville tävla han. Min underbara ponny, han är en c-ponny fördd 2001. Ska bli grymt kul men VÄLDIGT annolunda ridning, han måste man driva fram hela tiden och så är han framtung så man måste hålla upp hans huvud. Men när han springer framåt så är han helt fanstastisk. Ibland så önskar jag att du var min...

Augustana- boston

inte som det var menat

Planeringen gick inte riktigt som det var menat... Men men ibland behöver man ändraI always love you!

Bilden säger nog det mesta, men egetligen skulle jag kunna säga 100000000 ord. Men nu så kortfattar jag det.


Musik


jag älskar min PRINS <3

Dagens ridpass
Red lektion på roo för racha, Crannard var fin och snäll. Bara jättepigg, men han gick att kontrollera. Vi tränade på förvändgalopp vilket gick SKITBRA,, trodde facktiskt att han skulle byta till rätt hela tiden. Men han gjorde det bara i början. Skitkuul är det när det blir så mycket förbättring <3


Dagens

DAGENS VILL HA: en STOOR godispåse
DAGENS KLÄDSEL: gråa jeans, svart linne och en vit tjocktröja. (och såklart underkläder och strumpor)
DAGENS FRISYR: Utsläppt med luggen uppet med hårspänne
DAGENS LÅT:
DAGENS PLANER:
klippa hästen
DAGENS SAKNAD: Orcus
DAGENS DUMMASTE: hahah vet facktiskt inte
DAGENS MISSLYCKANDE: vet inte
DAGENS DROG: JAG TAR INTE DROGER
DAGENS KÖP: choklad
DAGENS GODIS: choklad

DAGENS HUMÖR: Glad men tröttdum, haha glöm det


Dumhets-testet

(x)
tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
( ) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(/) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(xhaha om jag har) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(x) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) ( ) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa: 1´2 och en halv
HAHA ingen kan säga att jag är dum längre, här har ni beviset!


få bort

nu har jag fixat lite med bloggen, men ska bar få bort alexxandrran...

mustang

Igår så var jag ju hoss mustang, det gick bra. Fick den nya sadeln och den låg bra, skön var den också. Crannard var dock väldigt pigg och inte så arbetsvillig, men mot slutet gick det facktiskt mycket bättre. Känns väldigt skönt nu att ha den nya sadeln.

Idag
Red jag bara på banan då det blev för mörkt, det var väldigt ojämt underlag på ridbannan, vissa ställen halt. Red väldigt lungt. Travade mest, först krävde jag INGENTING verkligen vilket jag tror han kännde, för sen skulle han bara gå dit han ville. Tog ett tag att vända tillbaka han, sen började jag rida lite mer serriöst, svårt bara att rida i jättetjocka vantar. Men efter ett tag släppte han och gick i en lägre form. Det tycker jag har blivit en förändring, han ahr börjat arbeta och går i en lägre form. Verkligen kul att han har börjat arbeta så pass bra som han gör nu. Känns verkligen som vi ahr hittat varan, ska bli kul att fortsätta att jobba han.


Min lilla prins <3

Vet ni vad jag har kommit på, att fall jag köpter videokamera nu i jul så får ni en liten roligare blogg men videor. Hoppas att jag köper en bara..

gillar låten facktiskt


låten påminner mycket om den gammla tiden, Vican, Maja och Heidi.
Men är väldigt glad att jag maja och vican har börjat prata med varnan iaf igen. Heidi saknar jag jättemycket men ja jag är endå glad att jag ahr hittat Crannard. Heidi är en jättefin häst, men jag och Crannard kommer helt enkelt lättare överens <3
Heidi jag saknar dig, du var speciell och helt underbar i vissa lägen </3

planering

Idag så har jag kollat på en dressyrclinic  på roo Gård som Cajsa höll i med sin häst Duran. Det var mycket intressant tyckte jag. Idag så har Crannard Fuchia stått då han ska få några vilodagar i veckan så att han aldrig tröttnar. Hans arbetsglädje är på topp och vill verkligen inte att den ska förstöras, och han är så ung så det är bara att ta det lugnt med han. Men jag ska ändå ner till stallet snart och borsta, gå en promenad och bara vara med han. Sen så ska jag smörja sadeln och ta bort stigläder,stigbyglar,schabrak och sadelgjord, för att jag ska lämna tillbaka sadeln på mustang imorgon och få min nya som är likadan fast svart. Det ska bli kul, och samtidigt så ska jag ta med mig Crannard och se så att den sitter bra. Tror facktiskt att den sitter bra då han inte har visat något annat, och det jag ser så sitter den lika bra som sist vi var där. 
Här är en planering för Crannad under veckan. 

lite om mig och min nya blogg

Tjo!
Jag har ju haft en annan blogg innan, där jag skrev att jag kommer lägga ner bloggandet. Det är facktiskt sant och jag kommer inte blogga här heller, men det här kommer att vara min nya blogg sen framöver. Hoppas att jag fotar mycket och får till en fiin design, eller så kanske någon kan hjälpa mig?
Den här bloggen kommer att handla om ungefär samma saker som den andra. Träning och tävlingar med Crannard och det mesta kommer facktiskt stå om han så det kommer ju bli en ridblogg ungefär. Men samtidigt så kommer jag skriva om skolan, kompisar och helt enkelt min vardag. Men det är ju ett tag innan jag sätter igång den här bloggen. Ni som inte har läst min andra blogg så kan jag berätta om mig och Crannard Fuschia som han nu heter. Jag är en tjej som är född 12/12- 1996 , så jag är 13 år gammal nu men snart om exakt en månad så fyller jag 14. Jag bor på landet med min familj pappa,mamma och syster, vi har haft ett eget stall innan med våran granne(papppas syster) men nu har vi delat upp marken och dom har stallet. Så nu står vi i ett stall några meter ifrån det gammla och där trivs vi. Vi ska bygga ett eget stall framöver men jah vi vet inte riktigt när jag ska det. Somsagt så har jag en d-ponny som är 5år som jag köpte för kanske några månader senn. Jag är verkligen jättenöjd med han och det går bara bättre och bättre för varje dag. Det är verkligen en klippa som jag verkligen aldrig skulle kunna göra mig av med. I början så litade han inte på mig men nu han gör allt för en. Hans namn är då Crannard Fuschia.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0