Ska beställas!

Det här ska beställas så snart som möjlig och skor har jag beställt. Men Schabraket köper jag nog i affären.
Pannband- ska köpa det röda men tror jag ska köpa det ljusblåa också, billigt och bra 199kr!
Schabrak- Blir troligen glen gordon det blåa med rött och vitt. Men vet inte fall den röda färgen blir fel så ska kolla det i affären. Annars blir det de här från John Whitaker
Jag känner att jag behöver förnya lite saker så det ser lite okej ut.

ridpasset

Ridpasset gick kanon red med mamma han var superduper fin. Just nu är han också perfekt i munnen inte för känslig och inte dragig. Och en sak mamma sa många gånger vilket jag inte har tänkt på är han är är jättefint musklad nu och speciellt rumpan, den var hans svagaste ställe men nu är det muskler där!
Juste idag är det mors dag vilket jag har helt glömt bort, men men mamma förstår nog !
Gammal bild på en kall och mysig uteritt!

tävling, man kan ju alltid försöka!


schema


Crannard

Hej hej !
Tänkte bara säga att allt rullar på med Crannard och han har verkligen inte tappat någonting. Har jobbat mycket att han ska mjukna sen i galoppen övergångar från halt - galopp och från galopp - halt. Men har jobbat med mycket andra övergångar och han är som en klocka. Här får i om varje ridpass med Crannard och Diamantur.

Torsdag
Crannard stog jag och myste med ett 2timmar och lyssna på musik samtidigt som jag borsta ordentligt. Sen så red jag på banan och först var han lite stel med efter ett tag släppte allt han gick som en klocka och jobbade hur bra som helst var helt fantastiskt kul.
Diamantur var hur grym som helst red lite på ängen och gah va fin han blev, han jobbade jättebra i alla gångarter. Han har faktiskt aldrig gått så bra med mig .
Fredag
Crannard red jag barbacka på banan, först var han lite stressig men sen släppte allt och han gick jättebra. Galoppen så jobba han så sjukt bra också bara att ibland så satt han huvet mellan sina ben och bockade, han slutade heller inte. Men som tur är så har han väldigt sköna bocksprång så man skrattar mest. Men jättenöjd när han arbetade i galoppen!
Lördag
Crannard red jag ut och shit va han blev taggad, haha han är så sjukt söt. Man märker att han är pigg och glad också sen kasstar han sig för allting. Men duktig var han!
Idag så ska jag och mamma troligen rida ut, men nu ska jag nog ut och mysa med min älskling!
hihi gammal bild nu men har bildbrist

Sommarlov snart!!!

Snart så ska jag ner och rida båda pållarna. Idag så har jag inte vart i skolan för att jag var på akuten inatt med mamma.. Hon fick stanna kvar och kommer hem imogon tror jag. Så jag, pappa och mamma kom hem mitt i natten så jag duschade och så gick jag och la mig. Men jag orkade inte gå upp när jag endast hade sovit nån timme och hade huvudverk och skaka för ja var så trött. Så då sket jag i det för jag vet hur det blir, jag blir skitsur på lärarna vilket resulterar att allt går skit. Men imorgon kommer jag dit.

Jag är även skitsur för att jag inte fick sommarjobb i området, för jag skickade in. Alla platser var tydligen upptagna så vi får vara fattiga. Juste jag ska beställa ett pannband snart, det blir ett rött.

Den här bilden gillar jag på något sätt!


Nu blir det ett rörigt inlägg igen!

hej hej nu så har det varit dålig bloggning i några dagar, men det har varit så att jag har varit så sjukt trött. Jag verkligen längtar till sommarlovet vilket är snart, då kommer det bli bloggning. Min sommar kommer bli helt fullspeckad med roliga saker, och det SKA facktiskt bli bästa sommarn i mitt liv. Men det kanske är svårt att slå sommar 2009(tror ja) då allting var så jävla kul och så mysigt. Men den här sommaren ska bli så mycket grymmare har jag bestämt och tror facktiskt det.

Jag har även börjat rida igång Crannard i Tisdags för att jag kom på att jag ska tävla på Sundby sen. Så det blev inte 2veckors vila men det blev iallafall 1 veckas. Han är väldigt pigg nu, men var lung när jag skrittade ut och trava några meter i Tisdags. Men kollade på allt runt han istället för att vara fokuserad på mig, men i traven mjukna han direkt.

Igår så red jag först ut med Ronja vi skrittade mest bara, och skrittade väldigt långt ända till Robban och Lena. Vi hälsade på dom och dom visade runt deras fina gård, jättemysigt. Sen så visade dom en annan väg man kunde rida hem på. Vi red barbacka vilket var väldigt mysigt och var ute kanske 2-3 h. Men det var ju inte så att han arbetade utan vi tog det lungt.

Sen efter det red jag min lilla knäppis. Han var väldigt knäpp, först red jag till ängen och då drar han iväg med mig. Då så tänkte vi skritta till volten , vilket blev allt annat en skritt. Han drog och studsa och höll på, sen när vi skulle gå ner till volten så fick jag hoppa av för det kom en bil och han bara studsa. När jag red på volten blev han lugnare, men han var verkligen inte mjuk i sidorna..  Tror han var så för jag inte har ridit på en vecka och så, men ja håller på och mjuknar upp han. Formen är klockren iallafall och han jobbar på. Så han har typ inte tappat så mycket på den här veckan för han är arbetsvillig ganska lugn och jobbar på. Det ända är han han måste börja lyssna på mina hjälper och bli mjukare i båda sidorna. haha min söötis.

Foto 24 maj 2011

Fotade några bilder, var bara ute i 5-10min men här är lite av resultatet. Är inte helt nöjd men roligare än ingenting, och vissa bider tycker jag blev fina men fina färger.
Allt och ingenting!

Ridpasset gick inte så bra, eller kanske gjorde det de. Kanske ställer för höga krav.. I början så mjukna jag upp han ordentligt och jobbade skänkelvikningar, han lyssnade bra. Sen traven jobba han bra, men det var lite svårt att hålla traven i kurvorna, han är inte i bästa konditionen nu för han har blivit behandlad. Sen galoppen gick bra i ena varvet men åt helvete i höger. Sen skulle jag rida ut men efter ja kom en bit orkade jag inte, tyckte det var tråkigt när han bara ville hem och jag skulle göra det för att han skulle vara glad.

Så jag red till huset och då hoppade Amanda upp, för hon ville. Jag tog moppen så tog vi ett varv i området, Crannard skrek exakt hela tiden och det går inte få stopp på han. Han hade mat men sprang runt som en tok och skrek. Men vi ska ju ändå flytta hit två hästar framöver så då behöver han inte vara ensam.

Sen har jag snackat med hon som har Heidi och hon kommer att komma på samma tävling som mig. Det ska bli kul och dom är jättefina tillsammans, men kanske kommer ha en klump i magen. Men jag är nöjd att hon hamna där för hon som har henne nu gillar henne jättemycket och dom har blivit jättefina tillsammans. Jag och hon passade inte riktigt ihop, eller jag hade en magkänsla som inte orkade mer. Man kan ju undra hur det skulle sätt ut idag om jag hade henne, det gick så grymt i dressyren i slutet men inte att rida ut. Dressyren var hon så jävla grym och jag kunde bli helt tårögd, att hon fatta galopp och samlade sig bara det var en enorm utveckling. Innan så fatta hon inte galopp utan att dra iväg och sparka,bocka. Men jag kan ta det i ett annat inlägg sen i veckan!


Typ värdens snyggaste i mina ögon, gahh vilken snygging och det vet hon!


ridning nu

hej hej!
Snart så ska jag dra ut och rida, kan verkligen inte hålla mig från ridningen men Crannard ska få vila som jag har sagt. Istället blir det Diamantur som får jobba, tänkte ta några varv på banan sen rida ut. Jag är facktiskt jättesugen på att rida och det ska bli riktigt kul, även om jag inte har tyckt Diamantur är värdens roligaste. Men det har facktiskt gått väldigt bra sista tiden då han mjuknade rejält och det är kul, så är facktiskt spänd på hur de ska gå idag. En sak jag är orolig över är att Crannard kanske spränger staketet nu i den stora hagen, eller jag får väll sätta ut han i lilla med gräs. Hoppas allt går bra, och imorgon hämtar pappa min kamera så nu är jag glad.


Allt och ingenting!

Hej hej!
Usch jag har typ panik, jag vill rida! Men han ska facktiskt få vila som jag hade bestämt, men åh det har bara gått 6 dagar, och jag hade tänkt att han skulle på stå 2veckor. Men kommer nog att börja skritta igång han på fredag, fast vi får se. Det ska bli sjukt kul att rida han och känna hur han känns efter att han har blivit behandlad.

Sen igår släppte vi ut dom i stora hagen med våra ängar, på heltid. Nu blir det långpromenad att hitta dom. Haha nejdå, men dom brukar ju aldrig synas så man kan ju gå runt hur länge som helst. Men Crannard är nog skitnöjd, mycket gräs och många träd med pinnar. Fast något förstör ju alltid för dom, alla jävla insekter.

Sen idag är dagen jorden ska gå under, tror inte ett jävla piss på det där. Tycker att han kan somna in som skrämmer upp alla människor i onödan. Tänk dom som verkligen tror på det, det borde ju vara hemskt och ha en sån panik. Fan va ägd gubben ska bli på söndag när han vaknar på morgonen, hahaha.

Juste jag ska skapa en kategori med minnen som alla andra bloggar har, det blir kul.
Sen min älskade kamera är nu hel igen, dom har fixat den så nu ska vi bara åka och hämta den. Någon som vill bli fotad?
Jag är sjukt foto sugen för jag har varit borta från min kamera så länge nu, hah fett rörigt inlägg men ni får leva med det.

PUSSS nu ska jag fixa hagarna ! :)

Crannard har blivit behandlad!

Idag så har vi facktiskt var inne och kollat igenom Crannard för han är så stel i ena varvet och så. Hon såg direkt att det var vänster bog (tror ja) och sen fixa hon ryggen. Hon sa att ryggen kommer inte komma tillbaka men kanske vid bogen så vi ska kolla upp han igen om 2 veckor. Så det känns bra att vi har en förklaring varför han kan vara så konstig ibland i ena varvet!

Resultat- bättre sent än aldrig!

hej hej!
Jag skiter i att lägga in film från tävlingen som var i helgen. Men här är resultaten !

Ld+5 - 0 fel
Jag var lite orolig att han tyckte det var tråkigt för att han hade bara stått och ätit för tävlingen var enormt försenad. Men framridningen gick väldigt bra bara att han drog bockande emellanåt och en gång fick ja knappt stopp på han. Men jag var glad för att han var så posetiv och glad. Sen på framhoppningen hoppade han jättebra, men han är lite överallt. Han kändes mycket piggare och jag bestämde mig för att han skulle få klara allt själv och jag skulle bara vara glad och beröma och vi skulle ha kul. Jag lät han bestäma avstånd själv just för att jag ville att han skulle känna att han klarar det och att det är lätt och lågt och väldigt lätt bana. Så vi kom fel på några hinder men han var glad och hoppade. Jag blev sjukt glad efter att han var så posetiv. 
 
LC - 0 fel
Han var lite tröttare men lika glad ändå, på framridningen kändes han fin och drog inte iväg med mig. Sen framhoppningen gick bra, men jag kom på oxern och han hade lite i bommen. Han rev alltså inte men jag kom en gång till och drev på och då hoppa han som en klocka. När vi var på banan kom vi fel på några hinder, men jag ville även i den klassen att han skulle få känna att han kan! Han klara allt utan några problem och var nog väldigt nöjd själv.

Övrigt: Nu så har vi nollorna och kan även rida omhoppning, men nästa tävling jag ska tävla blir bara en klass en Lc för att det blir längre banor med omhoppningen så att han orkar och inte blir trött. Då kommer jag även att rida och hjälpa han men forttfarande beröma hela tiden så han är glad. Men jag funderar på att vara med på en tävling v. 23 kanske men har inte bestämt. Just nu så har han vila, och fall jag är med på tävling v.23 så kommer jag att sen vänta till v. 33 tror jag. Men jag är hur nöjd men ponnyn den dagen, och slutsatsen är facktiskt att han var osäker på underlaget på skånsta.  


back on track

resultat

Hej hej ! blev ingen grönan för tävlingen var grymt försenad. Men han är helt tillbaka och var glad, 0a i båda klasserna. Mer kommer om någon/några dagar, och kanske film om ni vill

Grönan imorron +tävling

Imorgon så kommer jag antagligen inte orka blogga, då jag ska tävla och sen åker hem och drar till grönan. Kommer bli en riktigt lång dag, och kommer antagligen vara helt slut. Men fyfan vilken rolig dag!

underlaget ?

Vet ni vad jag har tänkt på, att Crannard kan ha varit osäker för att han kännde att unerlaget var dåligt. Det var en som sa det till mamma och det kan facktiskt stämma.
Han är inte så gammal och inte så rutinerad ännu, han har svårt att avståndbedöma och det kunde jag inte hjälpt han med sist då jag inte fick fram han. Hoppas att det bara är att underlaget var skit att det var därför han inte riktigt lyssna. Ucsh jag gillade verkligen inte deras underlag. Så det blir troligen inte att tävla där mer, synd för det är så pass nära men åker helldre längre och känner att han känns säker på underlaget. Tycker facktiskt det är väldigt tråkigt för allt annat är bra, lagom stor framridninge och framhoppning, banan är stor, roliga hinder, högtalarna hördes till parkeringen, och allt annat var helt enkelt skitbra utom underlaget...

hur det ligger till...

Hej hej jag har inte bloggat nu på ett tag, har helt enkelt haft annat att göra. Sen har jag varit osäker för Crannard då han inte har vart sig själv, men igår så skulle jag bestämma om jag skulle stryka mig eller inte.

 Jag hoppade en oxer , första gången var de väldigt lågto och han var väldigt seg. Andra gången höjde vi lite och vi kom lite fel men, sen så fick han väldigt bra fart i sig och blev taggad. Nu kunnde jag liksom avstånds bedöma och ta ett extra stort galoppsprång så vi kom rätt. Han lyssnade väldigt bra frammåt, sen höjde mamma till 90 och det gick skitbra.

Man märker direkt när han mår lite bättre och är gladare, då är det svårt att skritta för han bara tacktar och sen vägrar han att stå stilla.

 Sen så red vi ut igenom en skog, han bråka lite men inte mycket. Vi hamnade någonstans i källsmora och där ifrån red jag hem. Jag skrittade nästan bara utom en några små strecker ja jobbade han i trav och han var skitfin. Sen så tog vi galopp och jag lät han rulla i tempot han ville, fyfan va han blev glad och drog som fan. Det där behövde han verkligen, man märkte att han tyckte de va hur kul som helst.

Men nu är klumpen borta ur mig då han var nästan helt sig själv, jag kommer inte stryka mig. Men om det inte känns bra så gör jag det, men jag kommer bara känna på min magkänsla. Även fast han är bättre nu så kommer vi åka in med han nästa vecka och kolla så att han inte är låst, vilket han kan troligen vara lite. Sen efter tävlingen imorgon så ska jag låta han vila från hoppningen i minst en månad. Sen så kommer jag även att låta han vila helt ett par veckor.

Nu vet ni lite hur det ligger till, och jag hoppas att han är 100% sig själv imorgon !

Fyfan va jag har varit orolig för dig den här veckan, åh skrutt! <3
Skönt att det inte var något speciellt

tävlingsdag, bättre sent en aldrig. Skyll på blogg.se

Tävlingsdag- pannkaka av allt!!! :/

Lc
Allt blev stressat på framhoppningen för jag hade glömt min tröja hemma och mamma skulle gå och köpa en ny. Men det fanns inte i min storlek så jag fick ha det ja hade och väst och jacka vilket var jättevarmt. Så jag blev irriterad och det smittade av sig. Han var väldigt soltrött och hade ingen energi i över hindret.

När vi väl var inne på banan så gick det inte bra, jag kunde inte göra mer än att försöka få fram han. Han var seg, och jag kunde inte hjälpa han med avståndsbedömningen då. Så vi kom fel på massor hinder och allt känndes kass, och sen landade vi typ i ett hinder, och en vägran efter. Direkt när han river då blir han osöker märker jag. Men sen tog ja det igen och då hoppade han. Jag var väldigt osäker om jag skulle stryka mig till Lb men bestämde mig för att känna på framhoppningen och på banan kunde jag gå ut direkt om det inte funka. Pappa trodde också mycket var för allt blev stressigt och han hade inte mjuknat upp så mycket.

Lb
Framridningen känndes mycket bättre för hann gick fram mer och hade mer energi i sig. När jag var på framhoppningen så gick krysset och räcket bra men han vägra 3gånger på oxern innan vi kom över med en konstigt språng. Sen tog jag det igen och då känndes det jättebra. När jag är inne på banan så höll han på och snurra innan startlinjen men kom över ettan, mot tvåan så skulle han vända iställer för att hoppa så några meter innan så snurra han runt. Kom igen och han hoppa, sen kom jag mot en oxer och han vägra.Då tänkte jag gå ut men jag tänkte att ja försöker få över han och sen går ut. Men nej det gick inte dock så var inte jag fokuserad, och bromsade nog lite. Jag satt lite och bromsa och luta mig bakåt vilket jag inte tänkte på, men det var nog mycket därför. 

Övrigt
Jag tror att han har blivit lite osäker på oxrar när vi landade med bakbenet i, för både framhoppningen och banan vägrade han på oxer. Men jag kännde att jag heller inte var den ryttaren som hjäpte han idag, utan det blev att jag drev på och håll emot och då stannade han. Men fall jag skulle bara drivit och inte sittit ner så så skulle risken vara att han hamna i hindret igen, eller att han tvärstannar och ja skulle kunna ramla av. Därför satt jag ner och försökte hålla samtidigt som jag drev på. Men det ska jag inte göra mer och jag lär mig av mina misstag.

Sen var ja väldigt nerrvös när det var så många man kännde och man kände att det MÅSTE funka. Så allt blev pannkaka, Film orkar ja nog inte lägga in för det såg verkligen inte bra ut. Tråkigt att jag var så nöjd med Lb sist och nu kommer vi ens inte runt. Men nästa helg så ska jag tävla och då blir det ld+5 och lc, jag hade tänkt mig att ändra till Ld och Ld+5. Men jag gör inte det för då kommer han få stå så emmellan då det är lagklass emellan och ja tror det är en orsak till att han blev så trött. Sen efter Roo tävlingen så blir det att han helt får vila från ridningen och tävlingar i några veckor. Och den här veckan blir det bara lungn ridning, sen ska jag pröva en oxer och se hur han reagerar.

Sen så var det så jobbigt att jag kände så många där, kändes som jag borde strykit mig men jag visste inte riktigt. Sen så var det mesta mitt fel idag och jag har kännt mig så taskig mot han och så. Men sen kom ja hem och läste det här inlägget http://teamsl.blogg.se/2011/may/radera-meningen-man-ska.html#comment och då börja jag tänka. Nu bryr jag mig inte om vad folk tycker, jag gjorde fel och det vet jag. Men det ska vara kul med hästen och allt behöver inte alltid vara så bra, men hästmänniskor är så snabba att döma det är väll det som är problemet...

Ridpasset!


JAg började med att rida in på en stig i en skog, haha jag visste inte vart jag skulle hamna men jag ville pröva. Har ridit där när jag var liten men det kommer jag inte ihåg och det var med mamma. I skogen var han väldigt duktig försökte bara vända en gång men han var lugn. Sen när jag kom ut till Källsmora som jag hamna i blev han skitspänd och börja kolla på allt och hade huvet rakt upp hela tiden. Sen så när jag skulle stanna han så började han att resa sig men tillslut fick jag fram han.

Red hem, och när jag var hemma gick jag in på ridbanan. Åhh va han var fin, jätteduktig. Jobbade på ordentligt stadig hela tiden i formen, bra skänkelvikningar. Tränade mycket galopp, halt osv och det gick bra och han har börjat fatta direkt. Sen travade jag väldigt mycket och han var hur fin som helst, han var verkligen sjukt fin idag. Och man kände verkligen hur hela hästen jobbade på och kämpade och kämpade.


YEEEEEEEEEEY!!!!

Hej hej!
Bra nyheteter,
idag när jag kom hem så berättade pappa att han hade köpt videokameran vi ville ha. Han hade alltså betällt den men väntade med att säga det tills den kom hem vilket var idag. Jätterolig överraskning verkligen så nu kan jag filma och då blir det självklart roligare blogg direkt.. Ska facktiskt ut imorron redan och filma, och vad jag pröva idag inne så verka den skitbra.

Det blev en Canon Legria HF R16, jag ville dock ha en svart men det fanns bara grå.Godmorgon godmorgon

Godmorgon Godmorgon!
Ska snart till bussen, idag så ska vi till brandstation. Känns lite onödigt, men det kanske blir kul. Idag så blir det troligen en uteritt sen måste jag plugga så bloggandet kommer nog sist i det här läget. För imorgon har jag prov, och jag har ens inte gjort klart frågerna man ska ha prov på, haha. Igår gjorde jag iallafall nästan hälften samtidigt som jag kolla på big brother, så idag blir det mer seriöst pluggande. Men snart kommer mamma, puss.

Och jag måste bara säga det att det är så härligt när man går upp på morgonen och är vid fönstret och ser Crannard, när han får syn på en så står man med blickarna mot varandra hur länge som helst. Fining <3

exakt så står han


sova snart

Nu ska jag duscha plugga och tillslut sova, så godnatt !


hur de ligger till...

Hur det ligger till..
Jag kanske inte bloggar så mycket ett tag. Jag kommer slänga in lite dagens ridpass och tävlings och tränings resultat. Dels för att jag har inga roliga och nya bilder=dålig blogg och så kanske jag kör igång mer när jag får hem min kamera och vi köper en ny videokamera. Ni vet dom här dagarna jag höll på med , dag 1 ,dag 2, dag 3... osv kommer jag slänga in självklart för jag har sagt att jag ska det. Kanske kommer bloggen bli bättre redan nästa vecka med uppadateringen vem vet. Men nu har jag mycket pluggande och så har jag inte riktigt tid. Sen när jag är klar med ALLA rester och ska börja hänga med på lektionerna kommer det resultera till att jag har mycket mer fritid. Jag kommer inte sluta blogga verkligen inte, för jag älskar att blogga och kolla tillbaka.


När jag ändå är igång så slänger jag in dagens ridpass

Prövade sporrar vilket gick tvärtemot vad jag hade trott jag hade trott att han skulle bli jättespringig men han stog emot istället så jag kastade av mig dom. Övrigt så gick det sädär han var på djävulskt humör i början och bara skulle resa sig och studsa. Men tillslut gick han väldigt bra och trevligt, har börjat rida han mer i en högre form i galoppen och det går bra. Sen så tränade jag skänkerlvikningar vilket han hatar men han var superduktig idag och lyssnade och bråkade bara en gång. Sen så tränade jag mycket galopp, halt,galopp,halt osv. Imorgon blir det nog en uteritt i skogen så går syrran med, men vi får se.

TÄVLING!

Kan inte låta bli att vara med även om ja aldrig vinner, skulle verkligen vilja ha scapa schabraket. Jättefina priser så jag tycker ni också borde vara med och tävla!
http://hastryttaren.blogg.se/2011/may/bloggtavling.html

klippt mig

HAha ojoj, bloggen är på topp. Idag har det inte hänt så mycket inte vart i skolan är sjuk, men imorron går jag nog. Annars har jag klippt av mig håret, hahah fyfan asså. Nu är det inte långt med det växer ut hoppas jag, jag får gå med tofs ett tag. Puss och hej!

HAHA sorry för bilden, gammal jag lovar. Typ kortare än det där. HAAHAHAHHAHAHA

a.n.g tävlingen på skånsta

Hej hej !
Startlistorna har kommit och oj jag är nervös redan nu, kanske för jag känner många som ska dit. Men nu läste jag att en fotograf ska dit vilket är skitkul, älskar när det finns fotograf på plats. Kan lägga in startlistorna senare. Sen fall någon skulle hänga med, eller vara hästskötare så skulle de vara skiitkul!?

Min älskling! <3

Idag fick Crannard Vila, jag hade egentligen bestämt mig för att hoppa lite socketbitar. Men när jag tar fram två hinder så blev jag helt slut halsen brännde och huvet värkte, hostade även mer. Så nej jag ansträngde mig av att ta fram små hinder så jag besluta att jag måste vila upp mig och bli frisk.

Sen så kunde jag såklart inte låta bli att gå ner till Crannard och då kommer han springande i hagen. Sen så gick jag in i hagen och borsta på han. Efter det så började jag träna mycket att han skulle komma när jag ropade på han och fall han inte gjorde det så skulle jag hämta han med kroppsspråket. Ni vet som dom gör i ponnyakuten, och i början fattade han ingenting. Men tillslut kom han när jag ropa och sprang med mig och stanna när ja gjorde de. Han blev jätteglad och possetiv, sen passade jag även på att kvällsfodra hästarna.

(övrigt så kan man ju säga att Crannard mår mycket bättre än mig, han är helt vild i hagen. Tillslut blev pappa orolig att han skulle hoppa, hahah. Han hade en period då han var vårtrött och det är han verkligen inte nu)


LÄS OCH SPRID VIDARE

hittade den här texten på några bloggar och tänkte sprida vidare!

Det är en tjej i Åkersberga vars häst det har hänt något läskigt med! Så jag tänkte lägga ut det här och hoppas att någon vet något som kan hjälpa de att få tillbaka honom!

"Vi har under en tid haft vår ponny Bobby uppstallad hos en kvinna vid namn Kerstin. (mejla för efternamn) Hon bor i Åkersberga, Björnhuvudvägen 11.
När vi talade om för henne att vi skulle flytta Bobby blev hon rasande. När vi för några dagar sedan skulle hämta honom var varken hon eller Bobby där, hon hade låst stallet och lämnat de övriga hästarna ute. Hon måste alltså ha åkt iväg med honom någon gång mellan kl 17-19. Vi väntade halva natten utan framgång, polisen var där men kan inte göra något. Hon påstår nu att hon äger Bobby och att vi inte har någon rätt att veta var han är, så vi är såklart oroliga för vad hon kan ha gjort med honom. Vi behöver därför all den hjälp vi kan få, hör ni eller ser något, tveka inte att kontakta oss!

Bobby är en D-ponny valack(147 cm i mkh), mörkbrun med svart man och svans. Har en liten stjärn i pannan och en vit fläck på mulen, lite vitt på höger bakkota."

Kontakt:
Michaela Kalborg 0706831906
Carolina Kalborg 0733777330
Hem 08-7179537


Tar 2 dagar idag för jag missa igår

Dag 6 - Mitt bästa hästminne
Jadu, jag har facktiskt inte så stor aning. Men jag älskade en sommar med Lexton och min kusin. Vi red ut på nätterna och bada, på dagarna så red vi till ett hus sprang till ett äppelträd och palla äpplen och sen drog där ifrån. Det var en sån glädje hela tiden, och hästarna var kanonglada. Annars så är väll det bästa hästminnet facktiskt när jag satt mig på Crannard redan då så kännde jag direkt att det var min ponny. En väldigt häftig känsla för jag har alltid trott att jag har ridit hur roliga ponnysar som helst men när jag satt på han, aa han var det roligaste av dom alla!
Bild på Lexton


Dag 7 -
Mina drömmar
Hmm jag har många drömmar facktiskt, men nu kan jag berätta om en dröm som jag vill ska hända hur jag vill att min framtid ska se ut. Att jag och Crannard ska bli hur tajta som helst och vi ska komma upp (lite) i klasserna. Sen när jag blir 18 så ska jag inte sällja han utan träna han och så, sen så kan man fixa någon medryttare eller någon man känner som kan träna och tävla lite. Sen så ska jag skaffa jobb och försöka samla ihop pengar till en storhäst!

Den här drömmen betyder verkligen inte att bli verklig, kanske säljer jag han för hans bästa för att han älskar att tävla. Kanske blir jag för lång, vem vet men jag skulle nog tycka det var ett drömläge att ha så.

Årets mål!


Mina mål med Crannard 2011!
Jag har inge speciella mål mer än att allt ska rulla på och vi ska stäva efter att bli ett tillsammans. Men jag har väll lite tävlingsmål och det är nog att få stadiga runder i LB och känslan ska vara bra. Tror inte det är några problem då jag var väldigt nöjd sist. Jag tror att i slutet av året så kommer nog Lb kännas jättelätt, men vem vet det kan ju gå bakåt. Jag har inte bestämt mig att det ska bli såhär för allt kan förändras, men jag strävar efter det. Dressyr har jag nog inga mål i på tävlingsbanan då jag nog inte kommer starta dressyr. Men jag vill att allt ska rulla på och vi ska ha kommit en bit i dressyren hemma.


Tror nog inte att dom målen ska vara några problem att uppfylla.

crannard meeting film

Deet kommer ännu en film! Från Haloweenmeetinget förra året, första gången vi är med på en liten tävling. Dock så är det hackigt men det blev så när ja la in, så man kanske inte ser nått. Skitkamera, aja jag och pappa håller på att leta efter en ny, och vi har hittat den vi ska ha!

RSS 2.0