min diamant

Bara för att jag har den finaste hästen som finns och jag älskar dig <3
Du gör mig alltid glad när jag kommer till stallet, ditt gnägande varje dag. Skrutt fyfan va du är underbar. Har aldrig fastnat för en ponny såhär snabbt, men du är så sjukt bäst. Fyfan va vi ska bygga upp minnen med varan. Du är en ponny jag beundrar och jag älskar dig mest av allt ! Det vet du, även om jag tvekar ibland. Men jag tvekar aldrig på dig utan på mig. ÄLSKAR DIG FINASTE PONNYN !

min busponny <3

slutat på roo

Har kanske glömt att säga att jag har slutat att rida på roo. Är kvar i klubben men vet inte hur länge det varar. Ska ist rida 1-2g i veckan privatlektion.



31 januari

Hej hej!
Idag så skulle jag rida lektion för Lollo men det blev inte så. Pappa ska prata med Lollo och boka in en ny dag, har ju egentligen börjat rida på dom flesta måndagarna. Men det blev ingen ridning alls då men jag hjälpte mamma att fixa mat och så. Sen gosade jag lite med Crannard i hagen och jag säger bara att han är sjukt underbar, social som fan och gnägar alltid när man kommer. Älskling...

- du tog mit hjärta med storm <3

bloggstart, igen...

Hejsan!
Nu sätter jag igång den här bloggen igen!! men det kommer endast vara en hästblogg, fall ni vill läsa om allt annat som inte har med hästar att göra så gå in på www.alexandrasvardag.webblogg.se så blir jag glad. Hoppas att ni kommenterar mkt, då blir jag glad och har kvar bloggen längre. Designen ska ifxas men har typ aldrig tid, det får vara såhär sålänge.
KRAM

pallar inge mer:/

lägger ner bloggen här och nu!
Just nu lever jag mest livet, men har upptäckt nu massor skit som gör så jag inte vill blogga.
p.s Crannard jag älskar dig <3

och juste mina nyårslöften går åt helvete, inget kommer nog hålla :/

vad tycker ni?

ska facktiskt erkänna det är roligare att läsa bloggar än blogga..

bloggen rullar inte riktigt på som den borde

Hej ni!
Har inte bloggat på ett tag nu men har vart med Ebba och då orkar jag helt enkelt inte. Crannard mår bra och vi hoppade ju den dära hoppträningen för Annica igår. Gick väll bra bara att han var sjukt pigg och fattade inte riktigt, men ändå bra övningar. Igår kom Linnea till mig och hon sov här, mysigt var det. Sjukt kul att träffa henne ibland som vi borde göra oftare. Idag så har jag bara gått lite med Crannard då han får ta det lungt ifrån igår. Imorgon så ska jag rida ut och bara mysa, med mamma. Känner att han behöver det och så han blir glad, så det blir nog mycket sånt den här veckan. Fast skolan börjar på tis, så ja vet inte fall det hinner bli mörkt. Har även börjat att kolla på tävlingar jag och Crannard ska vara med på, skitkul och skittaggad.

scapa

hmm, funderar lite på att beställa ett scapa schabrak. Vad tycker ni?

Finns fler sidor man kan köpa på, men hon som har den här bloggen tar in massor som ni skulle kunna kolla på om ni också vill ha ett?  http://jumpforjoy.blogg.se/

.

inlägg som kommer att komma
* Provridningen med Crannard
* Allt om Lexton
* Hur Heidi utvecklades

hagen

Bara en fråga! är det någon som kan något tips, eller knep för hästar som springer iväg när man ska hämta dom i hagen?

horze,hööks,city cross

hej hej!
Idag så vaknade jag ungefär vid elva, men frös så jag låg kvar i sängen och kolla på tv till typ ett eller två. Då kom farmor och fråga fall jag och Amanda ville sova hoss henne. Vilket inte blev så tillslut. Sen åkte jag och mamma till city cross,horze,hööks och självklart donken. Jag köpte ett par vita ridbyxor(helskodda) och ett par chaps där. Sen på Horze köpte jag ett reflextäcke, och på hööks överdragnings byxor. Ska även dit nästa vecka och köpa skor och ett träns. Hoppas ni har haft en rolig dag, och nu såg ni hur min dag såg ut.

HATAR RUBRIKER

Hej hej !
Nu så ska jag troligen ner och rida Diamantur, sen så ska jag mocka tror jag. Vi har även bokat ridhuset på Roo kl. 17.00-18.00(tror jag) så att jag kan hoppa lite. Jag måste ju gå upp till stora vägen-.- för att vägen inte rktigt är så bra och han får panik då. Så det blir även en 2km promenad sen måste jag hem också så då blir det 2km till.
musik

mitt 2010

2010
Det året har hänt mycket på, många saker som har förändrat mitt liv.
I början på året så hade jag Heidi och Lexton. Gav sen bort Lexton till en kund som pappa har(svergies bästa jockey) hans dotter. Väldigt ledsen var jag men samtidigt kändes det så grymt skönt, att han hamnade hoss en liten tjej som tycker jättemycket om han och han kunde lära upp henne som han gjort med mig. Men jag hade Heidi till tröst, prinsessan. Men det blev även väldigt jobbigt med Heidi, hon var så kaxig i hagen så hon blev sparkad hela tiden. Sen så ramla hon och allt möjligt gjorde hon i hagen och när jag hämta henne hade hon jämt massa sår. De blev väldigt jobbigt att man inte kunde rida när hon hade sår eller svullnader på benet. Men ridningen gick kanon hon blev bara bättre och bättre. Början av sommarn var jättemysigt med henne, bara att hon hade sår som sagt. Men sen så gick det inte rida i skogen någonting där det var lera då hon totalt vägrade gå i den. Sen hoppade jag henne vilket oftast gick grymt och hon bara flög över men sen så gick vi omkull en dag då hon snubblade på bommen. Efter det skärpte hon sig riktigt och började lyssna, och dressyen var hon hur grym i som helst. Men aa hon gjorde illa sig HELA tiden och jag menar verkligen det, så det var så svårt att hålla igång henne. Sen så blev hon så grymt stoig och ville inte gå fram eller nått. Sen gick det jättebra i dressyren igen, men kunde inte rida ut i skogen. Kände sen att jag verkligen inte orkade då hon gjorde illa sig i hagen jämt och hon stoade sig så sjukt mkt sen kunde jag inte rida ut i skogen. Så jag bestämde mig för att sälja henne. Den ponnyn är unik på alla sätt men aa samtidigt ångrar jag inte mitt beslut. Har aldrig gråtit så mycket , kunde verkligen inte vara glad.  När vi lämnade henne hoss en som skulle hjälpa oss att sälja henne så kunde jag inte hålla tårarna borta. Usch vad jag saknar henne ibland, hon och hennes uderbara personlighet. Ibland så ångrar jag men samtidigt så har jag värdens underbaraste pålle nu som jag älskar. Efter det så åkte jag på ridläger vilket var meningen att jag skulle göra med Heidi men det blev ridskoleponny vilket var sjukt tråkigt. Tyckte det var kul att vara med kompisar men inget annat, så iår har jag inte bokat något ridläger. Jag kanske åker någonananstans men vill nog helldre ta privatlektioner. Sen när mamma och pappa hämtade mig så åkte vi till Umeå vilket var en upplevelse och provade en ponny. Den var verkligen grymt fin, men det klickade inte riktigt. På hemvägen så stannade vi vid Tierp och pröva Crannard, det var mörkt så jag fick bara skritta och trava. När jag satt mig i bilen så sa jag till mamma att den ska jag ha och han ska jag pröva igen. Någon vecka senare provade jag han och hoppa han, åå jag tyckte lika mycket om han då. Vi köpte han och det gick bra hemma. Efter någon månad så började jag ta vanliga och hopplektioner på roo vilket har gått jättebra. I December har han vilat ganska mycket men är i full gång.
Så såg mitt år ut, skulle kunna skriva tusen saker till men det orkar jag inte. Det kommer även ett inlägg om provridningen med Crannard.

musik som får mig att tänka på 2010




bara några av dom

usch lilla gubben <3

När jag kom ner till stallet idag så tog jag med mig pappa, för att fånga Crannard. Något jag aldrig har skrivit i bloggen är att Crannard är och har alltid varit svårfångad och därför ville jag att pappa skulle pröva. Jag har alltid tagit hö i handen och inte orkat bråka, men så kan man inte bli tvungen att hålla på. Så pappa gick efter, och tillslut har inte Crannard någonstans att ta vägen så då drar han i 180 mot ett mellanstaket i hagen och hoppa.Vilket inte gick så lyckat, han fastna och släppa 3stolppar efter sig och fick panik. Tillslut kom han låss och gick och ställde sig vid Diamantur. Så då gick jag upp och hämta hö och tog in han, kolla igenom han och han hade ett pyttelitet sår men annars ingenting. Riktigt skönt att det inte var värre, han halta inte eller någonting. Sen så gick jag en liten promenad med han och ställde in han i boxen sen. Gick ner och hjälpte pappa och mamma att fixa och laga staketet och sätta i nya stolpar. Juste det var riktigt tur att inte elen var på för då skulle det nog blivit helt kaos. Men när det var lagat så släppte vi ut hästarna. Sen nu på kvällen så fixa jag Crannard lite, bara myste och borsta. Och det ända jag kan säga är Ååå vilken UNDERBAR häst jag har<3

bild, ifrån idag då jag bara myste med han vilket var bland den bästa stunden på länge<3


BÄSTA PONNYN MAN KAN TÄNKA SIG, tack för att du alltid har ställt upp!

Jag älskar dig killen, och saknaden är stor.

godmorgon, alla som precis har vaknat

TJO! :D
Gick och la mig tidigt igår, eller aa kl ett. Men det är väldigt tidigt för att vara på lovet. Men jag gjorde det för jag ville gå upp kl nio och rida,vilket gick åt helvete. Vaknade elva ist, så jag får rida lite senare. Nu så ska jag dra ner till stallet iaf (tror jag) och fixa mat, så får mamma mocka. Juste pappa ringde till roo idag och bokade ridhuset från 5-6 imorgon( tror jag) så då så ska jag hoppa *happyface*. Vet ni jag är facktiskt grymt glad och jag har ingen aning varför men jag känner mig bara så sjukt glad. Igår satt jag och planerade lite tävlingar jag troligen vill vara med på, sjukt kul ska det bli. Jag beställde även stallboken 2011 igår. Ni får ha en bra dag, så ska jag åtekomma lite senare.

grym låt som man blir glad av

Vem fan försöker jag lura

FAAN! vem försöker jag lura? du är inte den du var!
Rent av så har du blivit en bitch, och jag kan inte vara mig själv med dig.

Nyårslöften



*Plugga- Ska försöka att inte bli så grinig på lärarna, och börja jobba på lektionerna.

*minska på godis-
Ska försöka att minska på godis vilket jag verkligen inte kan lova. För jag vet att jag inte kommer hålla det, men ska facktiskt iaf försöka.

*Fota mer-
Jag tycker det är kul att fota men tar aldrig mig tiden till att göra det. Det här året ska jag fota MYCKET mer har jag bestämt.

*Försöka blogga mer
- Vilket jag vill, jag vill ha en rolig blogg jag kan läsa sen om några år. Måste verkligen ta tag i det, men ibland orkar jag bara inte.

(p.s står inte i ordning)


Goodbye 2010 and 2011 here we come!

Hejsan!
Nu så är det inte 2010 längre utan 2011. Imorgon så ska jag skriva mina nyårslöften och vad som har hänt 2010. Fast jag kan ju säga såhär att 2010 har inte varit så lyckat år utan nu i slutet. Men jag ser jättemycket framemot 2011 då det kommer bli grymt iaf i hästvärden. Ska bli jättekul att börja tävla också, skiitglad. Åå det är väll det som är så grymt bra med det här året, att jag har hittat värdens finaste häst. Sjuukt taggad facktiskt, ska sen någon dag åka till hööks och handla lite små saker till han. Men nu så ska jag börja med mina nyårslöften :)
Ha ett grymt bra år allihopa!


Juste idag på nyårsafton orkade jag inte göra någonting så jag tillbringade dagen med släkten som jag inte gjort på ett tag. Skiitmysigt facktiskt, men sen åkte jag och pappa hem vid 11 så vi skulle hinna ner till stallet och se hur det gick med raketerna och Crannard. Vilket gick väldigt bra, han bajsa och åt men inte så mkt mer. Savana (Annas häst) däremot var väldigt stressad och snurrade runt och kunde inte koppla av.

FAIL

haha fail på inlägget innan, det ska vara 2011 here we come såklart

2010, here we come!

Gott nytt år allihopa!

Det här året ska bli grymt, och jag ska tävla Crannard. Hoppas att det blir en bättring med bloggen också!




RSS 2.0