LÄS OCH SPRID VIDARE

hittade den här texten på några bloggar och tänkte sprida vidare!

Det är en tjej i Åkersberga vars häst det har hänt något läskigt med! Så jag tänkte lägga ut det här och hoppas att någon vet något som kan hjälpa de att få tillbaka honom!

"Vi har under en tid haft vår ponny Bobby uppstallad hos en kvinna vid namn Kerstin. (mejla för efternamn) Hon bor i Åkersberga, Björnhuvudvägen 11.
När vi talade om för henne att vi skulle flytta Bobby blev hon rasande. När vi för några dagar sedan skulle hämta honom var varken hon eller Bobby där, hon hade låst stallet och lämnat de övriga hästarna ute. Hon måste alltså ha åkt iväg med honom någon gång mellan kl 17-19. Vi väntade halva natten utan framgång, polisen var där men kan inte göra något. Hon påstår nu att hon äger Bobby och att vi inte har någon rätt att veta var han är, så vi är såklart oroliga för vad hon kan ha gjort med honom. Vi behöver därför all den hjälp vi kan få, hör ni eller ser något, tveka inte att kontakta oss!

Bobby är en D-ponny valack(147 cm i mkh), mörkbrun med svart man och svans. Har en liten stjärn i pannan och en vit fläck på mulen, lite vitt på höger bakkota."

Kontakt:
Michaela Kalborg 0706831906
Carolina Kalborg 0733777330
Hem 08-7179537


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0